Raport bieżący nr 32/2012

Treść sprawozdania Rady Nadzorczej za 2011 rok.

Narodowego Funduszu Inwestycyjnego Magna Polonia S.A. (Fundusz) działając na podstawie Art. 56 ust. 1 pkt 2 lit. a) Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych; oraz ő 38 ust. 1 pkt 3 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim, w uzupełnieniu do raportu bieżącego nr 31/2012 z dnia 31.05.2012 r., w związku z raportem bieżącym nr 30/2012 z dnia 31.05.20121 r. przekazuje w załączeniu treść sprawozdania Rady Nadzorczej za rok 2011, które ma być przedmiotem rozpatrzenia przez Zwyczajne Walne Zgromadzenie w dniu 26 czerwca 2012 r., zgodnie z punktem 7) proponowanego porządku obrad.

Sprawozdanie Rady Nadzorczej NFI Magna Polonia S. A. za okres od 1 stycznia 2011 do 31 grudnia 2011

Jarosław Mikos – Prezes Zarządu

Marcin Frączek – Członek Zarządu

2 czerwca 2012 rok

Walne zgromadzenie 29 czerwca 2017

Szanowni Państwo,   W związku z wyznaczonym na dzień 29 czerwca 2017 roku Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniem Magna Polonia S.A, przekazujemy do Państwa wiadomości treść raportu wraz z dokumentami i informacjami związanymi z niniejszym Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniem.

Więcej →

Walne zgromadzenie

Szanowni Państwo, W związku z wyznaczonym na dzień 16 grudnia 2016 roku Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniem Magna Polonia S.A, przekazujemy do Państwa wiadomości treść raportu wraz z dokumentami i informacjami związanymi z niniejszym Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniem.

Więcej →